Τμήμα Μουσικής Τεχνολογίας & Ακουστικής

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Εκ μέρους του Τμήματος σας καλωσορίζουμε και σας ευχόμαστε καλή αρχή.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι πραγματοποιήθηκαν  οι εγγραφές των επιτυχόντων από Πανελλαδικές Εξετάσεις :

– Σε όλους ήρθαν e- mail ώστε να μπορέσετε να ενεργοποιήσετε τον ιδρυματικό σας λογαριασμό ο οποίος  θα σας δώσει πρόσβαση σε μια σειρά υπηρεσιών και παροχών,  όπως η ακαδημαϊκή ταυτότητα (ΠΑΣΟ) (Ηλεκτρονική Υπηρεσία Απόκτησης Ακαδημαϊκής Ταυτότητας), οι εφαρμογές ηλεκτρονικής γραμματείας (Student),  τα ηλεκτρονικά μαθήματα (eclass), η κάρτα σίτισης (Morpheus) κ.λπ. Ερωτήματα σχετικά με την έκδοση κωδικών μπορείτε να αποστέλλετε από το εργαλείο της άμεσης επικοινωνίας (chat) στο κάτω μέρος της κεντρικής ιστοσελίδας του ΕΛΜΕΠΑ.

– Η εγγραφή σας στα μαθήματα του Α’ εξαμήνου έγινε  αυτόματα από την γραμματεία του Τμήματος. Τα μαθήματα θα μπορείτε να τα δείτε στην ιστοσελίδα Student μετά την ενεργοποίηση του λογαριασμού.

– θα θέλαμε να προσκομίσετε στη γραμματεία για να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας 2 φωτογραφίες ταυτότητας, ένα φωτοαντίγραφο της αστυνομικής σας ταυτότητας και ένα φωτοαντίγραφο της ηλεκτρονικής σας εγγραφής.

ΟΙ εγγραφές της ειδικής κατηγορίας των πασχόντων από σοβαρές παθήσεις, Αλλοδαπών-Αλλογενών Αποφοίτων Λυκείων εκτός Ε.Ε. και Αποφοίτων Λυκείων ή Αντίστοιχων Σχολείων Κρατών-Μελών της Ε.Ε. και Εισαγωγή διακριθέντων αθλητών/τριών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 θα οριστικοποιηθούν με την έναρξη της επομένης εβδομάδας.

Σύμφωνα με το ακαδημαϊκό ημερολόγιο 2024-25, τα μαθήματα  ξεκινούν στις 30 Σεπτεμβρίου και το ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων έχει αναρτηθεί στο σάιτ του Τμήματος.

Για πληροφορίες για σίτιση και στέγαση μπορείτε να απευθυνθείτε στη βιβλιοθήκη του Τμήματος (2831021213).

Μετάβαση στο περιεχόμενο