Τμήμα Μουσικής Τεχνολογίας & Ακουστικής

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Διαδικτυακό Σεμινάριο από τη Google

H Google, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Grow with Google προσφέρει μια σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων χωρίς χρέωση, με θεματικές που αφορούν το Digital Marketing και τη Δημιουργία Βιογραφικού. Την Πέμπτη 25 Μαΐου σας καλούμε να παρακολουθήσετε διαδικτυακά το σεμινάριο που πραγματοποιείται για τους φοιτητές του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, με την υποστήριξη του Γραφείου Διασύνδεσης

Πέμπτη 25/05, 10:30-12:00

Δημιουργία Βιογραφικού και προφίλ στο LinkedIn

Περιγραφή: Σκοπός είναι να κατανοήσουμε πώς θα θέσουμε στόχους και πώς θα ανακαλύψουμε τα δυνατά μας σημεία, πώς θα φτιάξουμε τη δομή και το περιεχόμενο ενός βιογραφικού αλλά και του προφίλ μας στο LinkedIn.

Εγγραφείτε εδώ – https://rsvp.withgoogle.com/events/grow-with-google-webinars-elmepa

Μετά την ολοκληρωμένη παρακολούθηση του σεμιναρίου θα λάβετε ηλεκτρονικά, εντός 1 εβδομάδας, βεβαίωση παρακολούθησης. Εάν ανυπομονείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Digital Marketing, μπορείτε να δημιουργήσετε το εξατομικευμένο πλάνο εκμάθησής σας στη δωρεάν ηλεκτρονική εκπαιδευτική πλατφόρμα του Google Digital workshop και να επωφεληθείτε από περαιτέρω εκπαίδευση της Google στο δικό σας ρυθμό. Αφού ολοκληρώσετε την εκπαίδευση μπορείτε να πάρετε και το πιστοποιητικό ολοκλήρωσης με την υπογραφή του Grow with Google και του IAB Europe.

Για οποιαδήποτε ερώτηση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε (cpetridis@hmu.gr).

Με εκτίμηση

Μαριάννα και Κώστας

Μετάβαση στο περιεχόμενο