Τμήμα Μουσικής Τεχνολογίας & Ακουστικής

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

“How to…start and grow” – Innovation HUB @HMU – 2η εκδήλωση

Στα “How to… start and grow” events καλούμε επιχειρηματίες να μοιραστούν μαζί μας την δική τους οπτική σε ένα διαφορετικό κάθε φορά θέμα!

Στο δεύτερο event με θέμα “How to… start and grow” θα μιλήσουμε για την πορεία εξέλιξης μιας επιχείρησης.

Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 18:00 – 19:00, δια ζώσης στο Κεντρικό αμφιθέατρο Σχολής Επιστημών Υγείας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου.

Καλεσμένοι ομιλητές είναι οι:

Σάββας Πελτέκης, Managing director, TUV Hellas Ο Σάββας Πελτέκης έχει γεννηθεί στο Ρέθυμνο της Κρήτης και αποφοίτησε από το τμήμα Ναυπηγών Μηχανολόγων – Μηχανικών του ΕΜΠ. Είναι o Διευθύνων Σύμβουλος της TUV HELLAS (TUV NORD) SA και Μέλος Δ.Σ. TN Egypt, TN Slovakia, TN Czech. Δραστηριοποιείται στον χώρο της ποιότητας ήδη από το 1988 με αντικείμενα ενδιαφέροντος όπως:
▪️ Προστασία του περιβάλλοντος – Οικολογία – Πράσινη ενέργεια
▪️ Διαχείριση ποιότητας σε μεγάλα κατασκευαστικά έργα υποδομής
▪️ Εποπτεία της αγοράς – Υγιής ανταγωνισμός
Ιωάννης Τσιριγωτάκης, Founder & Manager of Besafer (Veltia Labs group) Ο Ιωάννης Τσιριγωτάκης, δραστηριοποιείται στον χώρο των υπηρεσιών Διαχείρισης Ασφάλειας τροφίμων, Ποιότητας και Εργαστηριακού ελέγχου των τροφίμων. Τα τελευταία 18 χρόνια υπηρετεί το χώρο αυτό από διάφορες θέσεις κυρίως του ιδιωτικού τομέα βοηθώντας τον κλάδο της βιομηχανίας τροφίμων αλλά και την τουριστική βιομηχανία να εφαρμόσει συστήματα αυτοελέγχου και διαχείρισης με στόχο τη βελτίωση της επιχειρηματικής απόδοσης και την διασφάλιση των ποιότητας των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχουν.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλη την κοινότητα του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, αλλά και σε όποιον άλλον ενδιαφέρεται να την παρακολουθήσει. Η εγγραφή στο event είναι απαραίτητη ενώ θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής στους φοιτητές.

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Υποστήριξη δράσεων στήριξης της Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Ωρίμανσης για την Αξιοποίηση της Ερευνητικής Δραστηριότητας και των νέων προϊόντων και υπηρεσιών που αναπτύσσονται στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο», το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου δυναμικού Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2014-2020.

 

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο