Τμήμα Μουσικής Τεχνολογίας & Ακουστικής

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Δωρεάν μετακίνηση με αστικά ΚΤΕΛ των ευπαθών οικονομικά φοιτητών

Ενημερώνουμε τους φοιτητές του Τμήματος μας (Πρωτοετείς φοιτητές, Παλαιοτέρων εξαμήνων αλλά και Μεταπτυχιακούς) ότι και την νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2020 – 2021 θα διανεμηθούν δωρεάν εισιτήρια αστικών μεταφορών στο Ρέθυμνο, μέσω κοινωνικού προγράμματος που χειρίζεται η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με τα Αστικά ΚΤΕΛ Κρήτης.

Η Δ/νση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κρήτης εξετάζει το ενδεχόμενο επέκτασης της Κοινωνικής Δράσης από τον τόπο διαμονής στα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Περιφέρειας Κρήτης για το Ακαδημαϊκό έτος 2020 – 2021.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη διεκδίκηση των δωρεάν εισιτηρίων είναι η εγγραφή των φοιτητών ή των οικογενειών τους στο πρόγραμμα «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ)» μέσω της πανελλαδικής εφαρμογής ΚΕΑ στην ιστοσελίδα https://www.keaprogram.gr εφόσον τηρούνται οι προϋποθέσεις που έχουν ανακοινωθεί στο ΦΕΚ128/24-1-2017/Β’ τεύχος. Δίνεται η κατεύθυνση (όχι υποχρέωση) της εγγραφής στο πρόγραμμα το συντομότερο δυνατόν ώστε να εγκριθεί η αίτηση σας άμεσα.

Οι φοιτητές που οι ίδιοι υποβάλουν φορολογική δήλωση ή (οι οικογένειες τους), χρησιμοποιώντας τους κωδικούς του taxisnet μπορούν να υποβάλουν μόνοι τους αίτηση ηλεκτρονικά στο www.keaprogram.gr ή να ζητήσουν βοήθεια σε κάποιο ΚΕΠ του Δήμου τους.

Όλοι οι εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα ΚΕΑ μπορούν έως την αποκλειστική προθεσμία 25/10/2020, να στείλουν –χρησιμοποιώντας μόνο το ιδρυματικό τους email– τα απαραίτητα έγγραφα (Αίτηση για την Περιφέρεια Κρήτης, Πρόσφατη βεβαίωση εγγραφής, Υπεύθυνη Δήλωση για την Περιφέρεια Κρήτης, Εκτύπωση Αίτησης Κ.Ε.Α, Αποτέλεσμα Αίτησης Κ.Ε.Α) στα Γραφεία της Δ/νση Φοιτητικής Μέριμνας του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ Τμήμα Φοιτητικών Παροχών, μαζί με το Ονοματεπώνυμο, ΑΜ, Τμήμα, ΑΦΜ, ΑΔΤ, ΑΜΚΑ, κινητό τηλέφωνο, για να διεκδικήσουν  τα Δωρεάν Εισιτήρια Αστικών Συγκοινωνιών που θα δοθούν με την νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2020 – 2021, με τίτλο στο μήνυμα τους: ΚΤΕΛ 2020 «ονοματεπώνυμο & Α.Μ.  Τμήματος» στο email: efpoulou@hmu.gr